לעלה האלוורה יש שני חלקים. החיצוני מכיל חומר בשם Aloin, ובליעה מתמשכת שלו עלולה לגרום לתופעות לוואי לא נעימות כמו כאבי בטן, שלשולים, ויש מחקרים שאפילו מראים על קשר בינו לבין סרטן (!).

אבל – חשוב לדעת, זהו רק החלק החיצוני של עלה האלוורה. הג'ל הפנימי, ככל הידוע, עושה רק טוב. אז איך מגיעים לג'ל הפנימי ונמנעים מהמעטפת החיצונית? לחברות האלוורה יש שתי שיטות:

1. השיטה הזולה – עיבוד כימי של האלוין (Aloin). העיבוד מנטרל את הרעילות של האלוין, וכך מאפשר לבלוע גם אותו. זוהי שיטה זולה, אבל לכאורה פחות טובה. בסופו של דבר אנחנו עדיין בולעים את החומר, וגם את החומרים בהם השתמשו לנטרל אותו.

2. השיטה היקרה – פשוט להסיר את ההמעטפת החיצונית. איך? ביד. זהו תהליך ידני ולא פשוט (קצת כמו לקלף קיווי… זה מחליק ודביק…), אבל זו השיטה הכי טובה לוודא שבאמת הסרנו את כל החומר החיצוני של עלה האלוורה.

זו השיטה שבה משתמשים בחברת פוראוור (לכן במבט ראשון במוצרים שלהם נראים יקרים יחסית). למוצרי פוראוור ליחצו כאן. למציאת משווק של פוראוור בעיר שלך לחץ כאן.

למידע נוסף על צמח האלוורה לחץ כאן.